(foto: De Spil)
(foto: De Spil) Foto: De Spil

Goed gevulde goodiebag voor eerste betalende terrasbezoekers

Winkelcentrum Bellevue blij met weer leven in de brouwerij

GROESBEEK – Ook de ondernemers van winkelcentrum Bellevue in het hart van Groesbeek zijn blij dat de winkels en terrassen – zij het beperkt – open mogen. Iedereen is blij dat er nu weer leven in het winkelcentrum gaat komen.


Het team van restaurant en grand-café De Spil heeft de organisatie op haar genomen om de eerste 150 betalende terrasgasten een goed gevulde goodiebag te geven. Diverse ondernemer van Bellevue en zelfs van daarbuiten hebben het idee van het Spil team omarmt en spontaan hun bijdrage aan de goodiebag geleverd zoals Dierenspeciaalzaak van Beek, Bruna, Pearl, Brainwash, Kaaspunt Sebilla, + Sier, Jann, Disaronno, Hanos, Coca Cola, Albert Heijn, Jan Linders en uiteraard De Spil zelf.

Woensdag 28 april vanaf 12.00 uur is het terras bij De Spil opengegaan en zijn de eerste terrasgasten met een goed gevulde goodiebag huiswaarts gegaan. Daar kun je mee thuiskomen, liet een van de terrasgasten zich ontvallen. Vanaf afgelopen woensdag kunnen maximaal vijftig gasten weer genieten op het terras van de bekende lunch en uiteraard de nodige drankjes. Ook het geheel gerenoveerde restaurant en Grand café van De Spil is er klaar voor om als het mag de gasten te kunnen ontvangen.