Afbeelding

Sinds kort naast kapper ook haarwerkspecialist

Bij Hairfantasy Joice komt u voor kwaliteit, service, persoonlijk advies


HEUMEN - Joice Kroes-Jaspers is een kapper met ruim 15 jaar ervaring. Deze ervaring heeft ze opgedaan door in verschillende salons in de regio te werken. En in 2013 is ze een eigen kapsalon gestart. Deze kapsalon is gevestigd aan de Oude Boterdijk.


Enthousiast ontvangt Joice u als klant. Jong en oud, man en vrouw en hele gezinnen voor diverse mogelijkheden. Zoals knippen, kleuren, permanenten en föhnen. Mocht u slecht ter been zijn komt Joice uw haren bij u thuis doen. Dit doet ze ook voor de cliënten van Pantein, waarmee ze een samenwerking heeft.

In de lockdown heeft Joice de tijd genomen om zichzelf te ontwikkelen door extra cursussen te volgen, zodat ze u een nog beter persoonlijk advies kan geven. Zoals het contrast tussen huid en haar of de verf subtiel uit uw haar laten groeien.

Hairfantasy Joice kan trots melden dat ze sinds kort een erkend haarwerkspecialist is. En een LiVage zorgpunt. Dat wil zeggen dat u voor uw haarwerk bij Joice terecht kan. Als haarwerkspecialist zal ze u meenemen in de mogelijkheden van tijdelijke of langdurige kaalheid.


Hairfantasy Joice; Oude Boterdijk 26 Heumen, 06 12906095,
Facebookpagina Hairfantasy Joice, Instagram Hairfantasyjoice,www.hairfantasyjoice.nl