Aanvraag subsidie voor

sociaal culturele projecten

REGIO - Al vele jaren subsidieert de SSBK in het Rijk van Nijmegen kleinschalige activiteiten op het terrein van sociaal cultureel werk, buurtwerk of educatie. Daarbij gaat het vooral om vernieuwende initiatieven waarbij vrijwilligers zelf het heft in handen nemen en waarvoor het moeilijk is om op andere wijze inkomsten te krijgen. Jaarlijks wordt ongeveer 10.000 euro aan bijdragen gegeven verdeeld over meerdere projecten.


Aanvragen indienen is mogelijk tot 7 juni. De aanvragen worden daarna beoordeeld door het bestuur en de aanvragers krijgen in juni bericht. Nagekomen aanvragen worden eind juni beoordeeld. Het zal vanzelfsprekend zijn dat activiteiten alleen uitgevoerd kunnen worden binnen de op het moment van uitvoering geldende coronamaatregelen.

"Wilt u meer weten of wilt u een aanvraag doen dan kunt u daarvoor onze folder aanvragen via: secretariaat SSBK, Lindestraat 2, 6566 ZV Millingen aan de Rijn. Of e-mail: info@stichtingsteunfonds.nl. Zie ook: https://www.stichtingsteunfonds.nl/ voor informatie over de SSBK en de aanvragen."