Edwin en Inge in hun nieuwe woonwinkel in Groesbeek. (foto: Joop Verstraaten)
Edwin en Inge in hun nieuwe woonwinkel in Groesbeek. (foto: Joop Verstraaten) Foto: Joop Verstraaten

Groesbeek een woonwinkel rijker!

GROESBEEK - Groesbeek is sinds kort een woonwinkel rijker geworden en wat voor een: HH - interieurs. Deze is ontstaan door het samengaan van Heren van de Vloer en Houzing. De woonwinkel is gevestigd aan de Industrieweg 15 in Groesbeek tegenover de Kringloop.


Edwin Giebels en Inge Sengers kwamen elkaar meerdere malen tegen. Edwin tijdens het adviseren van vloeren voor Heren van de Vloer en Inge namens Huizing, die als styliste aan huis kwam om interieuradvies te geven. Om deze mooie samenwerking verder voort te zetten, hebben ze besloten hun krachten te bundelen en zo een totaal woonpakket te kunnen aanbieden, zowel in Eindhoven als in Groesbeek.


Edwin is al ruim 25 jaar specialist in vloeren en raamdecoratie. Met persoonlijk advies bekijkt hij welk vloertype het meest geschikt is voor jouw woonsituatie. Of het nu pvc, laminaat, tapijt, marmoleum, vinyl of een betongietvloer is. Alles is verkrijgbaar in diverse kleuren en designs. Een vloerkleed op maat behoort ook tot de mogelijkheden. Om het totaal woonpakket compleet te maken zijn ze ook op het gebied van raamdecoratie goed vertegenwoordigd. Denk hierbij aan gordijnen, zonwering en horren.


Inge is styliste en geeft deskundig advies aan huis of in de winkel, voor een geheel vernieuwd interieur of voor een mooie kleur op de muur, raam - of wandbekleding en niet te vergeten luxe woonaccessoires. Gemakkelijke en stijlvolle stoelen en tafels ontbreken evenmin in de winkels. Ook kan men terecht voor bloemsierkunst, werken die Inge zelf maakt van kunstbloemen die passen in elk interieur van groot tot klein.


Bij HH – interieurs slaag je gegarandeerd. Edwin en Inge houden rekening met ieders budget en zoeken naar de beste prijs-kwaliteitverhouding in jouw situatie. De openingstijden zijn dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.30 en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Wil je een afspraak aan huis of buiten de openingstijden, bel dan: 040 2491708.