(foto: Joop Verstraaten)
(foto: Joop Verstraaten) Foto: Joop Verstraaten

Sushi-liefhebbers komen aan hun trekken bij Sushi Too in Groesbeek

GROESBEEK – Dankzij drie ondernemende Chinezen Xi, Yang en Sjaak kunnen de echte Sushi-liefhebbers vanaf heden terecht bij Sushi Too op vakantiepark De Oude Molen aan de Wylerbaan 2a in Groesbeek.


De korte tijd dat de professionele sushi’s verkrijgbaar zijn in het restaurant van vakantiepark De Oude Molen loopt het al storm, aldus Sjaak, mede-eigenaar van het vakantiepark. Momenteel zijn er ruim honderd speciale soorten sushi ‘s verkrijgbaar voor elk wat wils. Ook kan er rekening gehouden worden met de speciale wensen van de klanten, zoals glutenvrije en vegetarische sushi’s. De klant is koning in het restaurant van vakantiepark De Oude Molen. De campinggasten zijn positief verrast, dat er op de camping een speciaal sushirestaurant is. Dat komt men niet alle dagen tegen, is de reactie van de campinggasten.

Het sushirestaurant gaat voor vers, iedere dag wordt de zalm, tonijn en avocado vers aangevoerd. Het is de bedoeling dat de sushi eerst worden besteld, waarna de gerechten na een half uur afgehaald kunnen worden. Bij besteding van twintig euro of meer kunnen de sushi-gerechten ook thuisbezorgd worden in Groesbeek.


"Onze sushi’s zijn van de hoogste kwaliteit tegen een betaalbare prijs", aldus Sjaak. Gezien het nu al grote succes is de eigenaar op zoek naar een pand in het centrum van Groesbeek, omdat daar nog geen sushi’s verkrijgbaar zijn. Ook zijn er bijgerechten verkrijgbaar zoals Japanse gefrituurde kip, gefrituurde gamba’s, kip saté, mini-loempia’s et cetera.