Van links naar rechts: Hashimi (bedrijfsleider) en eigenaar Tamim Faqiri. (foto: Joop Verstraaten)
Van links naar rechts: Hashimi (bedrijfsleider) en eigenaar Tamim Faqiri. (foto: Joop Verstraaten) Foto: Joop Verstraaten

Groesbeek krijgt een Donut Hut in het centrum

GROESBEEK – In het centrum van Groesbeek verschijnt binnenkort een ‘Donut Hut' aan de Dorpsstraat 36 naast de modezaak van Ev E waarin een bloemenzaak was gevestigd.


Het pand is gehuurd door de eigenaar van GSM Groesbeek Tamim Faqiri. Tamim heeft Hashimi aangetrokken die de ‘Donut Hut' gaat leiden. Naast donuts die vers in de zaak gemaakt worden in alle soorten en smaken, wordt er ook vers schepijs verkocht in acht tot tien verschillende smaken. Ook koffie en frisdrank zullen er verkrijgbaar zijn, die – indien het weer 't mogelijk maakt – genuttigd kunnen worden in de tien tafeltjes binnen en vier tafeltjes buiten voor de zaak op het terras.

Tamim had zich er al over verwonderd dat een donutzaak er in Groesbeek niet was. "Toen ik de kans kreeg het pand te huren, heb ik het met twee handen aangegrepen. Momenteel wordt het pand binnen geheel verbouwd en krijgt het buiten een fris en mooi aanzien." Hij hoopt dat eind juni de zaak geopend kan worden en hij de eerste gasten kan ontvangen.