Repair- en Internetcafé Millingen

MILLINGEN - Gezien de huidige richtlijnen kunnen we nog niet in het Kulturhus in Millingen aan de Rijn terecht voor het Repair- en Internetcafé. Enkele vrijwilligers hebben aangeboden de reparaties voor inwoners van Millingen, Kekerdom en Leuth thuis te willen uitvoeren.


Er zijn vrijwilligers die kundig zijn op het gebied van elektrische apparaten. Ook zijn er vrijwilligers met verstand van computers. "U kunt bij hen terecht met uw smartphone, tablet, laptop of desktop."

Verder zijn kleine reparaties aan kleding weer mogelijk! "Wanneer u iets te repareren heeft kunt u dit per e-mail aanmelden bij: swom@hetnet.nl, maximaal één artikel per keer. In de mail vertelt u wat u te repareren hebt en geeft u uw telefoonnummer. Ook kunt u elke werkdag tussen 9.00 en 11.00uur bellen naar 0481 431105. Wij nemen contact op met onze reparateurs en kijken wie er tijd en kennis heeft om de reparatie uit te voeren en bellen of mailen u terug."

De reparaties zijn gratis, materiaalkosten zijn voor eigen rekening. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. SWOM en haar vrijwilligers kunnen niet aansprakelijk gesteld worden. Aanleveren van te repareren materiaal is voor eigen risico, aldus het bestuur SWOM.