Jazz en BOF gym in 2015. (foto: Rene Hendriks)
Jazz en BOF gym in 2015. (foto: Rene Hendriks) Foto: Rene Hendriks

Nieuws van KBO Beek

BEEK - De KBO-activiteiten in de zalen van het Kulturhus Beek zijn weer begonnen. Na lange tijd kan men eindelijk weer de medeleden van de groep ontmoeten en samen -wel op anderhalve meter afstand- de oefeningen hervatten in de vertrouwde ruimte.


Al had Chiquita er wel voor gezorgd dat er thuis ook getraind kon worden. Dans Je Fit, een fijne groep die al jaren lang samen bezig zijn met ritme. Nieuwe dansers om de groep levens vatbaar te houden, worden uitgenodigd om op de maandagmiddag van 15.30 tot 16.30 uur, om mee te doen.

De B.O.F., de groep die veel diverse sporten in het programma heeft, zou het bijzonder prettig vinden wanneer er zich nieuwe sporters zouden willen aansluiten. "Kom eens meedoen, het loont zeer zeker uw moeite. Op maandagmiddag van 16.30 tot 17.30 uur bent u welkom."

De lijndansgroep op de woensdagmorgen van 10.00 tot 11.30 uur, ligt nog stil. Maar de vooruitzichten op een fijne doorstart in het nieuwe seizoen zijn er.

"Het is haast niet te geloven maar voor maar twintig euro per kalender jaar steunt u de KBO Beek en geniet u van alles wat de KBO Beek u iedere keer weer opnieuw biedt. Zoals tien maal per jaar een mooi magazine met onze nieuwbrief. De KBO Beek de vereniging waar je bij wilt horen. Voor meer inlichtingen en informatie: 024 3226377."