Afbeelding
Foto:

BBQ-pakkettenactie bij Scouting Malden

MALDEN - Op 20 juni is het Vaderdag en wat is er nu leuker dan ’s avonds gezellig te barbecueën met de familie? Zo is ook de gedachte ontstaan voor deze financiële actie van Scouting Malden. Na het succes van afgelopen jaar, is Scouting ook dit jaar weer vol enthousiasme gestart met deze actie en liggen er weer honderd mooie BBQ-pakketten klaar.


"Dit jaar zijn er zowel vlees- als vegetarische pakketten beschikbaar met vele leuke aanvullingen. Informatie hierover is te vinden op de facebook-pagina en de website (www.scouting-malden.nl) van Scouting Malden.

Elk BBQ-pakket kost vijftien euro. Om een pakket te kopen, kunt u een mail sturen naar info@scouting-malden.nl.

Ophalen: 20 juni, ’s ochtends bij Scouting Malden: Bosweg 12a, van 10.00 - 12.00 uur.
Bezorgen: 20 juni ‘ s ochtends in de gemeente Heumen, Mook, Molenhoek, Groesbeek en Nijmegen."


"Dankzij de vele bedrijven die deze actie ondersteunen, krijgt u een rijkelijk gevuld pakket en kunnen de kosten laag gehouden worden voor de Scoutinggroep. Scouting draait volledig op vrijwilligers. Door dergelijke financiële acties, kunnen leuke activiteiten voor de kinderen worden neergezet. Daarnaast is er geld nodig voor onderhoud van de blokhut en spelmateriaal. Door mee te doen, steunt u dus Scouting Malden, maar voornamelijk ook onze jeugdleden!"

Vacatures
Wij zoeken nog vrijwilligers (m/v) voor onder andere de functies bestuurslid, en voor de leiding van de Bevers, Welpen en de Scouts. (Scouting Malden, Bosweg 12a, Malden, www.scouting-malden.nl).