Nieuws uit de parochie Groesbeek

Wijzigingen in parochiebestuur

Rob Paulis is herbenoemd als lid van het parochiebestuur. Hij blijft lid van het parochiebestuur tot het moment van levering van de kerk in De Horst aan de nieuwe eigenaar. Dick Winkel is penningmeester en secretaris ad interim, totdat er een nieuwe secretaris is gevonden. Barbara Pattikawa is herbenoemd als bestuurslid tot 1 september 2025. Geert Peters heeft eervol ontslag gekregen als bestuurslid. Het parochiebestuur is op zoek naar nieuwe leden.


Vieringen Eerste Communie

In het weekend van 5-6 juni zijn er drie vieringen van de Eerste Communie in de Cosmas en Damianuskerk: op zaterdag om 10.00 uur, en op zondag om 10.00 uur en 12.00 uur. Vanwege de coronamaatregelen zijn dat besloten vieringen, alleen voor de kinderen en hun familieleden.

Er zijn in het weekend van 5-6 juni wel reguliere vieringen in de kapel van Mariƫndaal (zaterdag om 19.00 uur) en de Antoniuskerk in Breedeweg (zondag om 9.30 uur).

Op zondag 13 juni zijn er twee vieringen van de Eerste Communie in de Antoniuskerk in Breedeweg: om 9.30 uur voor de kinderen uit Breedeweg, om 11.30 uur voor de kinderen uit De Horst.


Mariabedevaart

Het bisdom Den Bosch organiseert op 3 juli een Mariabedevaart. Deze is corona-proof en speciaal bedoeld voor gezinnen met kinderen in de basisschoolleeftijd. In de stad Den Bosch zijn op allerlei bijzondere plekjes aanschuif- workshops rondom het leven en de verering van Maria.

Belangstellenden kunnen zich opgeven bij het parochiesecretariaat.