Fysieke en online kerkdiensten

van Joriskerk Heumen

HEUMEN - Wekelijks zijn er 25 bezoekers welkom in de Joriskerk bij de diensten van de Protestantse Gemeente Heumen. Dit is op basis van de eerste letter van uw achternaam (zie hieronder). Ook kunt u de vieringen via livestream volgen.


De vieringen beginnen om 10.00 uur. U bent welkom op basis van de eerste letter van de achternaam zoals hieronder aangegeven. U dient zich per e-mail op te geven bij scriba Gerard Schoonderbeek via scriba@pknheumen.nl. Begint uw achternaam met een andere letter, dan kunt u zich ook opgeven voor de reservelijst indien minder dan 25 mensen zich aanmelden. Bij klachten dient u thuis te blijven en kunt u de livestream volgen. Er kan helaas nog niet gezamenlijk worden gezongen, wel zijn er voorzangers.



Zondag 6 juni
Voorganger is ds. H.T. Kroesbergen. De eerste collecte is voor Stichting De Vrolijkheid, de tweede voor de Diaconie. We nodigen mensen uit waarvan de achternamen beginnen met de letters S t/m Z.



Zondag 13 juni
Voorganger is ds. A.J.E. Claessens uit Horst (Lb.) De eerste collecte is ook nu voor Stichting De Vrolijkheid, de tweede voor de Diaconie. We nodigen mensen uit waarvan de achternamen beginnen met de letters A t/m H.



Collecte
Kunt u niet in de kerk aanwezig zijn? Dan kunt u uw gift geven via rekeningnummer NL16 INGB 0000 9047 42 van de Diaconie met vermelding van het collectedoel.



Contact en voorbeden
Voor contact met de predikant kunt u ds. Hermen Kroesbergen mailen via predikant@pknheumen.nl. Voorbeden kunt u ook via e-mail aan de predikant doorgeven. Op de website staan meer contactgegevens.