Afbeelding
Foto:

Nationale voetbaldag in Overasselt

OVERASSELT - Op zaterdag 12 juni doet de Overasseltse Boys uit Overasselt mee met de eerste Nationale Voetbaldag. In heel Nederland brengen clubs op die dag hun sociale rol in de wijk op een leuke en sportieve manier onder de aandacht, met hulp van het Oranjefonds.


Leden en niet-leden kunnen meedoen met leuke activiteiten zoals een pannabal-arena, een Twister-springkussen, doelschieten, een reuzenbal met parcours, dribbelen, partijtjes en nog veel meer. Georganiseerd met Covid-veiligheid voorop.

De Nationale Voetbaldag start met een gezamenlijke warming-up, georganiseerd door de KNVB en het Oranje Fonds. Overal in Nederland – en dus ook de Overasseltse Boys– staan de leden en niet-leden op hetzelfde moment klaar. En wie niet naar de club kan, mag of wil komen, kan meedoen via een online live-verbinding.

De dag is op Passelegt voor alle jeugd van Overasselt van 4 - 17 jaar, zonder ouders. De kinderen worden bij het begin van het tijdsblok opgevangen bij de entree van de Passelegt. Ouders mogen niet naar binnen vanwege de coronamaatregelen. (Tijd: 10.00-12.00 uur: 4 - 9 jaar; 12.00-14.00 uur: 10 - 17 jaar. Aanmelden: Via jouw trainer of per mail: secretaris@overasseltseboys.nl..)