Steeds genieten! (foto: Agile Welzijn)
Steeds genieten! (foto: Agile Welzijn) Foto: Agile Welzijn

Wandelen op Woensdag in Groesbeek:

Iedere woensdag weer verrassend

GROESBEEK - De Meerculturenwandeling is een succes. Daar is Farnosh Amini van Agile Welzijn, blij om. Zij vertelt:


“Er zijn zoveel mooie routes vanaf Take a Break in de Hoflaan. Onze vrijwilligers Mariet en Jeannie kennen ze allemaal. Ik ben blij met deze twee ervaren wandelaars! En met vrijwilliger Rozita. Mede door de contacten via de wandelgroep wordt haar Nederlands steeds beter. Zo leuk, sinds een tijdje verwelkomt zij de deelnemers. Dat doet ze goed.

Iedereen, oud en jong mag aansluiten. Onze Appgroep telt ondertussen zestien ‘vaste klanten’ en gemiddeld lopen we met een man of tien. Iedere week worden er foto’s in die app geplaatst, zodat de mensen die er niet bij zijn toch binding houden met de groep. En we zijn ook actief op Facebook.

Onze wandeling is een mooi middel om mensen uit diverse culturen met elkaar in contact te brengen en de omgeving te ontdekken. Ik hoop dat lezers hun buurtgenoten die deze krant (nog) niet lezen over onze wandeling willen vertellen.

Wandelen is goed voor lichaam en geest. Je wordt er vrolijk van. En het is ook nog eens erg gezellig. We wandelen twee uur en degenen die dat willen praten daarna nog even gezellig na onder het genot van een kop koffie.”

Woensdag 10.00 uur. Start wandeling: Hoflaan 1a, Groesbeek. Iedereen is er welkom! Meer info staat op www.agile-welzijn.nl.