Psychische kwetsbaarheid in polder

MILLINGEN - Ben je bekend met eenzaamheid, somberheid, angst of andere (psychische) problematiek? Of ken je iemand die dit heeft? Voel je jezelf ook wel eens onbegrepen? En heb je behoefte aan contact met anderen die hetzelfde meemaken? Kom dan naar een van de bijeenkomsten.


Donderdag 17 juni: Ervaringsverhalen. Mensen die hetzelfde meemaken vertellen waar zij mee zitten en geven tips die jou kunnen helpen om beter om te gaan met psychische kwetsbaarheid.

Donderdag 22 juli: Vooroordelen doorbreken. Vooroordelen doorbreken en geestelijke gezondheid bespreekbaar maken door samen het ‘Ixta open spel’ te spelen.

De bijeenkomsten vinden plaats van 14:00 tot 16:00 uur in de MOK-ruimte, gevestigd in de Sint-Martinusschool in Millingen. Het adres is Chopinstraat 2, als je voor de ingang van de school staat bevindt de MOK zich links om de hoek.

Vanwege de coronamaatregelen kunnen er een beperkt aantal deelnemers in de ruimte worden ontvangen, daarom is aanmelden verplicht. Dit kan via MOK@fortewelzijn.nl of 06 15456861 (Astrid Verbiest). Wil je meer weten? Neem dan vooral even contact met op. Meer informatie over Ixta Noa staat op www.ixtanoa.nl en over Forte op www.fortewelzijn.nl.