Marion voor Molenhoek aan het Dorpsplein in Groesbeek. (foto: Joop Verstraaten)
Marion voor Molenhoek aan het Dorpsplein in Groesbeek. (foto: Joop Verstraaten) Foto: Joop Verstraaten

Marion Kersten al 25 jaar

bij Modehoek in Groesbeek

GROESBEEK – Het was dinsdag 1 juni exact 25 jaar geleden dat Marion Kersten in dienst trad bij Modehoek, toen nog eigendom van Bert van den Bergh die meer modezaken had in Groesbeek, Molenhoek en Gennep.


"Ik liep langs de zaak aan de Dorpsstraat – naast Bruna – waar op het raam stond 'personeel gevraagd'. Ik was toen 40 jaar en zag de baan wel zitten en werd gelijk aangenomen", weet Marion nog als de dag van vandaag. "En dat is 25 jaar geleden. Inge Bons heeft zowel de zaak in Molenhoek als Groesbeek in 2006 overgenomen van Bert van den Bergh en vestigde haar Modehoekzaak op het Dorpsplein in het centrum van Groesbeek. Mèt succes. Wat Marion in al die jaren opgevallen is? "Trends komen altijd terug!", zegt ze lachend. "En ook al wordt de klant wellicht mondiger, en door de (social) media wijzer, eerlijk advies weet men gelukkig nog altijd te waarderen. En dat is waar ik, en al mijn collega’s voor staan. Wij hebben bij Modehoek een geweldig team. Ook in de moeilijke corona tijd hebben wij met z’n allen Modehoek overeind weten te houden en daar zijn we best trots op", laat Marion weten.

Dat de klanten Marion waarderen blijkt wel dat enkele klanten dinsdagmorgen een boeketje bloemen kwamen afgeven. Momenteel werkt Marion nog drie dagen in de week en heeft naast haar man Theo, drie kinderen en zes kleinkinderen, op wie Marion graag past. "Maar met werken stoppen, daar denk ik nog niet aan, het is veel te leuk", zegt de Modehoek-Mamma.