Winkelcentrum Bellevue

in Groesbeek gaat op EK-Tour

GROESBEEK – Het Groesbeekse winkelcentrum Bellevue in het hart van Groesbeek gaat helemaal op de EK-Tour met liefst twee acties, die er niet om liegen.


Eerste actie: Vanaf zaterdag 12 juni krijgen de klanten bij een aankoop bij alle winkeliers in Bellevue een oranje kaart. Hierop kan de naam en telefoonnummer ingevuld worden. De oranje kaarten hunnen gedeponeerd worden in de rode brievenbus die tussen Kaaspunt Sebilla en slager Tim Janssen te vinden is. Onder deze kaarten worden er na de EK drie prijzen verloot.

De eerste prijs is een volledige dag naar De Efteling in Kaatsheuvel voor vier personen inclusief een lunchtas en een parkeerkaart. De tweede prijs bestaat uit cadeaubonnen van alle winkeliers in Bellevue ter waarde van totaal 130 euro. De derde prijs bestaat uit cadeaubonnen van alle winkeliers in Bellevue ter waarde van totaal 65 euro.

Behalve op 12 juni worden de oranje kaarten ook uitgedeeld op donderdag 17 juni en zaterdag 20 juni. Mocht het Nederlands elftal zich kwalificeren, dan wordt de actie verlengd. De winnaars van deze actie worden via Hét Gemeente Nieuws en facebook bekend gemaakt.


Tweede actie: De tweede actie is een facebook EK Box-actie. Hier maakt men kans op een EK Box waarvan er drie worden verloot. De deelnemers moeten er wel iets voor doen. Onder het bericht op facebook moet je een foto plaatsen met een EK-tintje. Maakt niet uit wat, als het maar te maken heeft met de EK. Ook bij deze actie -met producten ter waarde van 130 euro per EK Box- worden de drie winnaars na het EK via Hét Gemeente Nieuws en op facebook bekend gemaakt. Alle ondernemers van deze Bellevue-actie zijn te herkennen aan de oranje poster op de deur of raam van hun pand.