Tim Janssen (tweede van links) met zijn team. (foto: Joop Verstraaten)
Tim Janssen (tweede van links) met zijn team. (foto: Joop Verstraaten) Foto: Joop Verstraaten

Opnieuw prijs voor de spareribs

van Keurslager Tim in Groesbeek

GROESBEEK – De Groesbeekse Keurslager Tim Janssen in het winkelcentrum Bellevue is opnieuw met zijn spareribs in de prijzen gevallen. Tim die pas twee jaar in het Groesbeekse winkelcentrum gevestigd is heeft nu al drie prijzen op zijn naam weten te zetten.


In 2019 hoorde Tim met zijn team al tot de tien beste spareribs-slagers van Nederland, waarvoor hij een spareribs-trophy in ontvangst mocht nemen. Een jaar later 2020 viel Tim met zijn eigen gemaakte gehaktballen ook in de prijzen. Ook toen hoorde Tim met zijn gehaktballen ook al tot de top-tien.

Dinsdag 1 juni heeft Tim deelgenomen aan de landelijke wedstrijd de beste spareribwedstrijd, waaraan liefst tachtig slagers uit heel Nederland hebben deelgenomen. Deze landelijke spareribwedstrijd is uitgeschreven door de landelijke Koninklijke Nederlandse Slagers organisatie. Afgelopen week kreeg Tim bericht dat zijn spareribs tot de tien beste van Nederland waren.

Op 23 juni wordt online bekend gemaakt, welke plaats onder de 10 Tim behaald heeft. Tim is superblij met deze uitverkiezing. "Het is opnieuw een kroon op ons werk voor het hele team", aldus een dolgelukkige Tim. "Wij zijn zo blij dat we de klanten mee laten genieten van ons succes."

Iedereen kan in de week van 14 tot 19 juni genieten en proeven van de spareribsdelicatesse van Tim Janssen. Dan krijgt men bij twee spareribs de derde geheel gratis. Tim gaat enkele honderden kilo's spareribs voorbereiden. "Want ik zorg ervoor dat ik niemand hoef teleur te stellen."