Vervoersservice. (foto: SWOM)
Vervoersservice. (foto: SWOM) Foto: SWOM

Vervoersauto SWOM rijdt ook weer niet-noodzakelijke ritten

MILLINGEN - Langzaamaan komt het normale leven weer op gang. Na een lange periode waarin alleen noodzakelijke ritten werden gereden gaat SWOM de vervoersservice weer uitbreiden.


Vanaf maandag 28 juni rijden we, onder voorbehoud, weer dagelijks van 08.30-22.00 uur, ook voor niet-noodzakelijke ritten. De ritten gaan op rekening, wij vervoeren slechts één cliënt per rit en een mondkapje is verplicht voor de passagier. Het doel van de vervoersservice is om mensen zo lang mogelijk te laten deelnemen aan het maatschappelijke verkeer zoals het bezoeken van familie, vrienden, verenigingen en de soos.

De vervoersservice is bedoeld voor inwoners van Kekerdom, Leuth en Millingen die voor hun sociale contacten zijn aangewezen op het openbaar vervoer, maar hier geen gebruik meer van kunnen maken. Deze service is niet bedoeld voor ritten voor behandeling en controle in het ziekenhuis.

Voor informatie kunt u terecht bij de coördinator van Stichting Welzijn Ouderen Millingen aan de Rijn, Heerbaan 115 in Millingen aan de Rijn. Telefonisch bereikbaar elke werkdag van 09.00-11.00uur via 0481 431105. Of per mail swom@hetnet.nl.