Inschrijving Ignite Award

voor sociaal ondernemers

BERG EN DAL – Tot 30 juni kunnen beginnend sociaal ondernemers zich inschrijven voor de Ignite Award via www.igniteaward.nl/aanmelden.


Ignite is een groeiprogramma voor beginnend ondernemers die een sociaal of maatschappelijk doel nastreven. Uit alle inzendingen worden acht deelnemers gekozen. Deze acht ondernemers krijgen een intensief trainingstraject en de kans op een investering van 100.000 euro.


Beoordeling
Deelnemende ondernemers worden na aanmelding beoordeeld op maatschappelijke impact, ondernemerschap, financiële haalbaarheid en het vermogen om in de toekomst op te schalen. De meest veelbelovende beginnend ondernemers worden uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

Acht beginnend sociaal ondernemers starten vervolgens op 1 september aan een intensief groeiprogramma. Tijdens dit traject staan succesvolle ondernemers en experts hen bij. Zij coachen de deelnemers op ondernemersvaardigheden en begeleiden hen bij hun plannen. Op 28 oktober strijden de vier sterkste deelnemers tijdens de finale om de Ignite Award. Voor publiek, pers en jury pitchen zij hun verhaal. De winnaar van de Ignite Award 2021 ontvangt een startkapitaal van 100.000 euro, terwijl de nummer twee 50.000 euro ontvangt.