Lunchpauze poëzie*) start weer

NIJMEGEN - Lunchpauze poëzie*) gaat op 3 juli 12.00 - 13.30 uur weer van start: Brood eten zonder mondkapje. Eindelijk kan het weer, nieuwe bundels bespreken tussen levende luisteraars en actieve deelnemers.


"Op 3 juli starten we met een nieuwe lijst. Op die lijst een aantal opmerkelijke zaken, zoals het poëziedebuut van een 87-jarige, een handvol nieuwe bundels van uitgeverij In de Knipscheer, een nieuwe Rawie, een nieuwe Ulijn en de verzamelde gedichten van Jo Govaerts.

Lunchpauze poëzie*) is de door Wim van Til verzorgde, gesproken recensierubriek van het Poëziecentrum Nederland, gevestigd achter in de bibliotheek De Mariënburg. De bijeenkomst kan worden bijgewoond door iedereen die van tevoren een plaatsbewijs heeft gereserveerd, telefonisch (06 53856040) of via e-mail: poeziecentrumnederland@gmail.com.

Voortaan vindt dit plaats op de eerste zaterdag van de maand van 12.00 tot 13.30 uur, entree vijf euro. Het entreeticket is tevens een korting bon, die besteed kan worden in de Tekoopkast van het PcN,