Beeld uit de livestream van 20 juni 2021. (foto: PKN Heumen)
Beeld uit de livestream van 20 juni 2021. (foto: PKN Heumen) Foto: PKN Heumen

Vieringen in Heumense Joriskerk

HEUMEN - Het is weer mogelijk om met maximaal 25 bezoekers de zondagse vieringen in de protestantse Joriskerk van Heumen te bezoeken. Ook zijn nog steeds de vieringen via livestream te volgen.

"Vooralsnog is dit op basis van de eerste letter van de achternaam. De kerkenraad bekijkt nog of dit nu anders gaat, mede naar aanleiding van de laatste persconferentie. Houdt u de website in de gaten. De diensten beginnen op zondagen om 10.00 uur. U dient zich per e-mail op te geven bij scriba Gerard Schoonderbeek via scriba@pknheumen.nl. Begint uw achternaam met een andere letter, dan kunt u zich ook opgeven voor de reservelijst indien minder mensen zich aanmelden dan er plaatsen beschikbaar zijn."



Zondag 27 juni
Voorganger is ds. J. Dorst uit Nijmegen. De eerste collecte is voor Kerk in Actie (Actie vakantietas: zomerpret voor kwetsbare kinderen) en de tweede voor de Diaconie. We nodigen mensen uit waarvan de achternamen beginnen met de letters S t/m Z.



Zondag 4 juli
Voorganger is ds. G. Ruiterkamp uit Apeldoorn. De collectedoelen zijn gelijk aan 27 juni. Het is nog niet bekend welke letters er aan de beurt zijn. Als u aanwezig wilt zijn, stuur een mail naar scriba@pknheumen.nl of kijk op www.pknheumen.nl.

Collecte
Kunt u niet in de kerk aanwezig zijn? Dan kunt u uw gift geven via rekeningnummer NL16 INGB 0000 9047 42 van de Diaconie met vermelding van het collectedoel.

Contact en voorbeden
Voor contact met de predikant kunt u mailen via predikant@pknheumen.nl. Voorbeden kunt u ook via e-mail aan de predikant doorgeven. Op de website vindt u meer contactgegevens.