Jubilarissen bij voetbalvereniging DVSG. (foto: Helma Kersten)
Jubilarissen bij voetbalvereniging DVSG. (foto: Helma Kersten) Foto: Helma Kersten

Jubilarissen DVSG gehuldigd

DE HORST - Tijdens de goed bezochte algemene ledenvergadering op zondag 20 juni zijn alsnog de jubilarissen van voetbalvereniging DVSG gehuldigd. Vanwege alle corona-maatregelen was dit eerder helaas niet mogelijk.


Heel bijzonder was het dat er drie leden inmiddels al 70 jaar lid zijn: Jan Spanjers (niet op de foto), Thé de Haan (niet op de foto) en Chris Ebbers. Verder zijn de volgende leden gehuldigd: Patrick Janssen, Fred Schoenmakers, Frank Oomen, Guido Oomen, Pieter Janssen, Lesley Janssen, Bart Vissers, Ronald de Bruin, Theo Thijssen (niet op de foto) en Gerard van Bindsbergen (allen 25 jaar lid), Herbert Eikholt (niet op de foto), Hans Jochoms (niet op de foto) en Erik Thijssen (allen 40 jaar lid), Piet Verhoeven en Gerard Theunissen (beiden 50 jaar lid), Gerry Gerrits (niet op de foto, 60 jaar lid).

Alle aanwezige jubilarissen werden door voorzitter Jan Coenen in het zonnetje gezet en met een welverdiend jubileum-speldje en een bloemetje heel erg bedankt voor hun jarenlange trouw aan DVSG.