(foto: Joop Verstraaten)
(foto: Joop Verstraaten)

Groesbeekse Keurslager Tim Janssen heeft Neerlands beste spareribs!

GROESBEEK – Woensdagmiddag kreeg de Groesbeekse Keurslager Tim Janssen bezoek van Marian Lemsom van de Koninklijke Nederlandse Slagers, die hem mededeelde dat hij de beste spareribs van Nederland verkocht.


Tim die zijn zaak heeft in winkelcentrum Bellevue, behoorde al tot de tien beste van Nederland. De spareribs van Tim werden door de jury gekeurd op geur, kleur, smaak, samenstelling en het uitsnijden. Tim wist met zijn spareribs het maximum aantal van 100 punten in de wacht te slepen. Tim heeft daarmee 74 deelnemende slagers uit geheel Nederland achter zich gelaten. Bij de verkiezing van beste spareribs van Nederland hoorde een banner om voor zijn slagerij te zetten, een oorkonde alsmede een felbegeerde trofee, die nu op de toonbank van zijn slagerij staat te prijken.

Samen met zijn hele team is Tim supertrots op de behaalde prestatie. In 2019 hoorde Tim ook al bij de tien besten van Nederland. "Maar dit spant de kroon", aldus Tim. De afgelopen week heeft Tim al speciale actie gehad met zijn spareribs, waarvan er honderden kilo’s over de toonbank zijn gegaan.