Amber Vergeer. (foto: Fanfare Wilhelmina)
Amber Vergeer. (foto: Fanfare Wilhelmina) Foto: Fanfare Wilhelmina

Muzieklessen bij fanfare succesvol

GROESBEEK - De muzieklessen bij fanfare Wilhelmina worden weer op de normale manier gegeven. In de afgelopen periode zijn de docenten, tot volle tevredenheid van de leerlingen, er in geslaagd om de muzieklessen, al of niet digitaal, doorgang te laten vinden.


Dat dit goed gelukt is bleek zaterdag 26 juni. Drie leerlingen zijn geslaagd op het door fanfare Wilhelmina georganiseerde praktijkexamen. Op dit praktijkexamen namen ook leerlingen van onze zustervereniging in de gemeente Berg en Dal deel. De leerlingen werden door twee examinatoren getoetst op hun muzikale vaardigheden voor de landelijk erkende diploma’s op niveau A, B, C of D. Amber Vergeer is geslaagd voor het diploma A met Bugel, Liz de Ridder voor het B-diploma met Trompet en Lena Nieuwenhuis voor het B diploma met Alt saxofoon.


Aanmelden muzieklessen

Omdat de coronamaatregelen voor de muzieklessen weer allemaal zijn opgeheven, staat de inschrijving voor nieuwe leerlingen weer open. "Heb je interesse en wil je meer weten over de muzieklessen en de voordelen waarvan je gebruik kunt maken als je de muzieklessen bij de vakdocenten van fanfare Wilhelmina volgt, stuur een mail naar info@fanfarewilhelminagroesbeek.nl."

Liz de Ridder. (foto: Fanfare Wilhelmina)
Lena Nieuwenhuis. (foto: Fanfare Wilhelmina)