Afbeelding
Foto:

Internationale pianorecitals

in de Karl Leisner-Mariëndaalkapel

GROESBEEK - Tot nu toe vonden de internationale pianorecitals plaats in de kerk van Het Goddelijk Hart van Jezus op De Horst. Deze zijn verplaatst naar de Karl Leisner-Mariëndaalkapel aan de Stationsweg 9b in Groesbeek.


Op maandag 26 juli speelt Marija Tamkeviciute uit Litouwen. Zij speelt werken van D. Scarlatti; L. van Beethoven; Fr. Chopin en F. Liszt.

Op dinsdag 27 juli speelt Nicolas Absalom uit Groot-Brittannië met werken van J. S. Bach; L. van Beethoven; C. Franck; C. Debussy en A. Berg.

Hoewel de concerten van een zeer hoog, internationaal niveau zijn, is de entree gratis. Na afloop zal wel worden gevraagd een kleine bijdrage te doneren in het mandje. De concerten beginnen om 20.00 uur en duren exact één uur. De Karl Leisner-Mariëndaal bezit niet alleen een fantastische akoestiek, maar het is ook een prachtige kapel.

Eindelijk, eindelijk heeft men weer de mogelijkheid om zo’n mooie concerten live bij te wonen. Meer informatie staat op: www.musiksommer-cleve.eu en www.pianofestival-nrl.eu.