Afbeelding

Eetcafé BuitenGewoon in Plas-

molen zoekt horecamedewerkers

PLASMOLEN - Aan de Mookerplas, bij de jachthaven van Eldorado is eetcafé BuitenGewoon gevestigd. Het eetcafé zit op een toplocatie en heeft een sfeervol terras aan het water. Kortom een wonderschoon plekje om te vertoeven.


Ultiem genieten doet u bij eetcafé BuitenGewoon door de schitterende locatie en de overheerlijke gerechten die vers worden bereid. De kaart is veelzijdig: klassieke gerechten met een 'BuitenGewone' twist, echt Amerikaans streetfood, vegan food en een echte Italiaanse pizzalijn. Desserts, die je maar zelden vindt en dit alles begeleid door liefst 58 wijnsoorten en vele bieren en dranken. Kortom: een heerlijke plek om te zijn.


Door de toenemende drukte is eigenaresse Chantal op zoek naar veel meer mensen, die het leuk vinden om iemand anders een fijne tijd te bezorgen. Geslacht, leeftijd of ervaring zijn totaal niet belangrijk bij eetcafé BuitenGewoon. De collega’s van Chantal variëren van 15 tot 62 jaar, die dagelijks met veel plezier komen werken.
Chantal en haar team zorgen er samen voor dat persoonlijke aandacht, gezelligheid, sfeer en gemoedelijkheid voorop staan. "Als je geen ervaring hebt, dan leren wij je het vak. Uren zijn in overleg en je hebt recht op roostervrije weekenden. Dus het maakt niet uit of je fulltime wilt werken of maar een paar uur in de week! Je moet gewoon een positieve instelling hebben."


"Ben jij op zoek naar een superleuke (vakantie)baan met gezellige collega’s? Stuur dan een mailtje naar: info@eetcafebuitengewoon.nl."