Kleedjes-rommelmarkt Kekerdom

KEKERDOM - Op zondag 18 juli wordt er een kleedjesmarkt/rommelmarkt gehouden in Kekerdom. Daarvoor worden er standhouders gezocht. De markt wordt gehouden op het grasveldje tussen de dijk en het wooncomplex Visserstraat 33 - 47 en de daarop grenzende voetbalveldje van de Visserstraat.


Alleen grondplekken beschikbaar, vier meter voor vijf euro. En er wordt vijf euro borg gerekend, die men terug krijgt als men niet voortijdig in gaat pakken en de plaats weer schoon en netjes achterlaat. 

Er is weinig parkeergelegenheid in Kekerdom. Standhouders gelieve zich te laten brengen en ophalen. Laden en lossen is wel mogelijk. Geen auto's op het terrein. Omwonenden en bezoekers uit de omgeving gelieve met de fiets langs te komen. Bezoekers van buiten de omgeving kunnen eventueel parkeren bij boerderij Daamen voor drie euro per dag. Goed te combineren met een wandeling door de mooie omgeving hier en de Millingerwaard. 

De entree van de kleedjes markt is gratis. Standhouders aanmelden via sjaakerd87@hotmail.com of via een Whatsapp sturen 06 26172825 of stuur een privébericht. De kleedjesmarkt begint om 10:00 tot 16:00 uur. Standhouders welkom vanaf 9:00 uur en aanmelden bij marktmeester Sjaak.