Reserveren pianorecitals

GROESBEEK - Van vrijdag 23 tot en met dinsdag 27 juli worden er weer pianorecitals gegeven in de Historische Kerk aan de Groesbeek, Kerkstraat 18 in Groesbeek en in de Karl-Leisner-Mariëndaal Kapel, Stationsweg 9 ook in Groesbeek. 


Zowel de kerk als de kapel hebben een grandioze akoestiek. Er wordt op topniveau gemusiceerd. Vaak zijn het pianisten die op het punt van doorbreken staan. Op vrijdag 23 juli door Kyrill Korsunenko uit de Oekraïne) en op zaterdag 24 juli door Clara Strobel uit België in de Historische Kerk aan de Groesbeek. Op maandag 26 juli door Marija Tamkeviciute uit Litouwen en op dinsdag 27 juli door Nicolas Absalom uit Groot-Brittannië in de Karl-Leisner-Mariëndaalkapel. De concerten beginnen steeds om 20.00 uur en duren een uur.

Het is onvoorstelbaar dat deze uitnemende kwaliteit kan worden aangeboden zonder entreegeld. Natuurlijk is een vrijwillige bijdrage na het concert altijd van harte welkom. Op voorhand willen we de gemeente Berg en Dal bedanken voor hun welwillende medewerking. 

Aan concertbezoekers van de pianorecitals wordt het volgende gevraagd: Meldt u aan via wilmagiesbers@hotmail.nl; Geef per persoon aan op welke datum/data u wilt komen; U krijgt een bevestiging van uw aanmelding; Er wordt per concert een lijst aan van de aangemelde personen aangelegd; Op deze wijze weet de organisatie wanneer zij aan het maximum aantal personen per locatie zit; Ook kan men op de avonden van de concerten zonder aanmelding naar de concerten komen. U bent dan wel verplicht uw naam en telefoonnummer te noteren. Maar pas op: vol is vol. De mensen die gereserveerd hebben, zijn wel verzekerd van een plaats.