Afbeelding

De Alternatieve Vierdaagse

NIJMEGEN - Nog slechts circa twee weken te gaan… dan kunnen de wandelaars toch 'hun 4daagsegevoel' weer enigszins laten ontluiken met deelname aan De Alternatieve Vierdaagse zoals door de KWBN wordt aangeboden!


In de derde volle week van juli, de 4daagseweek, zullen vele duizenden wandelaars in het gehele land deze gelegenheid aangrijpen de wandelschoenen uit de kast te halen om dat gevoel weer te willen ervaren zoals dat al, in de meeste gevallen, vele jaren hun wandelhoogtepunt is! Ook wij zijn er klaar voor. Samen met de Stichting Ruby and Rose werden speciale, badges, postzegels en koffiemokken, als alternatief voor de jaarlijkse gedateerde km-badges geïntroduceerd en als herinneringen aan deze unieke, nu twee keer uitgestelde en geschrapte 104e editie van de Nijmeegse 4daagse, al door veel enthousiaste wandelaars afgenomen.


Helaas was het vorig jaar, en ook dit jaar weer, alleen mogelijk deze artikelen via e-mail te verkrijgen terwijl jaarlijks de gedateerde km-badges altijd bij de startlocaties en verschillende verkooppunten tijdens de 4daagseweek te koop zijn, hetgeen deze twee jaren niet mogelijk was.  In 2020 en 2021 hebben we via de media landelijk wellicht slechts circa vijf procent van de teleurgestelde 4daagselopers kunnen bereiken en we hopen dat juist via Hét Gemeente Nieuws de deelnemers in Nijmegen en Omgeving nog via een extra bericht geïnformeerd kunnen worden omdat we erg gelukkig zijn dat we, ten behoeve van de wandelaars, in het centrum van Nijmegen nu ook een bekend verkooppunt hebben kunnen inschakelen, De Nijmeegse Postzegel,- en Muntenhandel, gevestigd in de Van Welderenstraat nr.16.

Alle relevante informatie over deze unieke actie, ook over de sponsoring voor Ruby and Rose, is te vinden op de speciale website: www.badgesgeschrapte4daagse-editie2021.nl.