Snuffelmarkt bij Ons Genoegen

MILLINGEN - Zondag 5 september voor de dertiende keer een snuffelmarkt rondom het verenigingsgebouw van Ffanfarekorps Ons Genoegen. Snuffelen tussen leuke spulletjes in Millingen aan de Rijn. 


Een gezellige snuffelmarkt, gratis parkeren, lekker struinen langs de kramen met spulletjes, mooie curiosa, boeken, platen, kofferbakverkoop zolderopruimingen en vele andere verrassende spullen, live muziek en voor ieder iets te eten en te drinken. De snuffelmarkt is vanaf 10.00 uur geopend tot 16.00 uur. Dit alles vindt plaats op het buitenterrein van fanfarekorps Ons Genoegen Ons Genoegenpad 4 in Millingen aan de Rijn.

Ook kun jij je eigen spullen op deze snuffelmarkt een tweede leven gunnen. Zo maak je er een ander blij mee én heb jij een extra zakcentje! Na het slenteren langs de vele kramen even lekker bijkomen op het gezellige terras waar u een kansje kunt wagen bij het rad van fortuin.

Particulieren en bedrijven die spulletjes te koop hebben krijgen de ruimte! De entreeprijs bedraagt één euro (vanaf 12 jaar). Nieuw dit jaar is de kofferbakverkoop: verkoop vanuit de kofferbak (standplaats tien euro). Voor het huren van een kraam, die door ons kant-en-klaar wordt opgeleverd vragen wij twintig euro. Voor meer informatie Commissie Snuffelmarkt, 06 23856270; snuffelmarktmillingen@gmail.com.