Beeld uit de livestream van 18 juli 2021. (foto: PKN Heumen)
Beeld uit de livestream van 18 juli 2021. (foto: PKN Heumen) Foto: PKN Heumen

Welkom in Joriskerk van Heumen

HEUMEN - Iedereen is welkom op zondagmorgen in de Joriskerk van Heumen. Binnen 1,5 meter passen er 25 bezoekers die de zondagse vieringen. Men kan ook nog steeds live meekijken of terugkijken via www.pknheumen.nl.


De diensten beginnen iedere zondag om 10.00 uur. Per viering zijn maximaal 25 mensen welkom. "U dient zich per e-mail op te geven via Gerard Schoonderbeek via scriba@pknheumen.nl. In de zomerperiode wordt het lettersysteem van de achternamen losgelaten. Meldt u zich tijdig aan, de ruimte is beperkt."



Zondag 25 juli
Voorganger is ds. J. Waagmeester uit Nijmegen. De eerste collecte is voor Het Tweede Huis in Nederasselt en de tweede voor de Diaconie.

Zondag 1 augustus
Voorganger is ds. H.T. Kroesbergen. De eerste collecte is voor Edukans en de tweede voor de diaconie.

Collecte
"Kunt u niet in de kerk aanwezig zijn? Dan kunt u uw gift geven via rekeningnummer NL16 INGB 0000 9047 42 van de Diaconie met vermelding van het collectedoel."

Contact en voorbeden
Voor contact met een predikant of het doorgeven van voorbeden kan men mailen met de voorzitter van de kerkenraad (Tineke Lodders-Elfferich) via voorzitter@pknheumen.nl. Op de website staan meer contactgegevens.