Bloemen voor 40 jaar lid HSV De Zeelt. (foto: HSV  De Zeelt)
Bloemen voor 40 jaar lid HSV De Zeelt. (foto: HSV De Zeelt) Foto ;:HSV De Zeelt

Nieuws uit de jaarvergadering van HSV De Zeelt

MILLINGEN - Zaterdagmiddag 17 juli is de jaarvergadering van hengelsportvereniging De Zeelt in de zaal van ’t Fuske gehouden. Normaal wordt deze vergadering in maart gehouden, maar dat ging niet vanwege de coronaregels. Met alle regels in acht nemend kon het nu wel.


Er zijn natuurlijk ook weer de gebruikelijke agendapunten aan bod gekomen. De kascontrolecommissie heeft het kasboek van het boekjaar 2020 goedgekeurd, diverse commissies zijn besproken en de bestuursverkiezing is geweest. Hierbij heeft voorzitter Emile Schmitjes aangegeven niet meer als voorzitter verder te willen; John Hock is nu interim-voorzitter. Emile werd hartelijk bedankt voor zijn diensten als voorzitter en kreeg namens het bestuur een bos bloemen aangeboden. Aankomende tijd zal gekeken worden naar een opvolger van Emile.


Het belangrijkste nieuws was dat de vereniging in de afgelopen paar jaar alle huurovereenkomsten van al haar viswateren vernieuwd heeft. Het gaat hierbij om overeenkomsten met Staatsbosbeheer, gemeente Berg en Dal en de Staat der Nederlanden. Sommige van de oude overeenkomsten stonden nog op naam van de vorige verhuurder of hadden geen recente perceelnummers. Dit was natuurlijk geen probleem, maar nu is alles weer up-to-date zodat ook voor de toekomst alles goed geregeld is.

Iemand, die ook een bos bloemen in ontvangst mocht nemen was Han Heijmink. Han werd gehuldigd voor zijn 40-jarig lidmaatschap en nam de felicitaties met een jubileumgeschenk van de voorzitter in ontvangst.