Laatste weken ook open inloop mogelijk Vaccinatielocatie Malden sluit binnenkort

Algemeen

MALDEN - Steeds meer mensen zijn gevaccineerd. Daarom sluit GGD Gelderland-Zuid de komende tijd vaccinatielocaties. Ook vaccinatie locatie Malden gaat dicht. Daar zet de GGD op 22 augustus de laatste prikken. Er blijven in de regio voorlopig nog vaccinatielocaties open. 

Wel moet iemand dan misschien wat verder reizen voor de eerste of tweede prik. Open inloop in Malden De GGD zet op 22 augustus de laatste prikken in Malden. Het is nog steeds mogelijk om er een afspraak te maken via 0800-7070. Vanaf 9 augustus start daarnaast een open inloop. Iedereen kan in Malden tussen 8.00 en 13.00 uur zonder afspraak binnenlopen voor een eerste prik. Ook vaccinatielocaties De Goffert (Nijmegen) en Zaltbommel sluiten. Een vaccinatie halen in het Goffertstadion kan tot en met 4 augustus. En op 22 augustus worden de laatste prikken gezet in Zaltbommel. Wijchen, Tiel en Culemborg blijven open.

De GGD Gelderland-Zuid vaccinatielocaties in Culemborg, Tiel en Wijchen blijven open. Wel zijn deze locaties niet meer iedere dag open of minder lang per dag open. Maak bij voorkeur een afspraak voor een vaccinatie. Vanaf 9 augustus is het ook mogelijk om voor een eerste prik zonder afspraak binnen te lopen. Kijk op www.ggdgelderlandzuid.nl voor de openingstijden per locatie. 

Een afspraak maken voor een coronavaccinatie kan via www.planjeprik.nl of via 0800 7070. Dit nummer is zeven dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. 

Naast het grootschalig vaccineren is GGD Gelderland-Zuid ook bezig met kleinschalig vaccineren. Doel blijft het verhogen van de vaccinatiegraad in de regio. GGD medewerkers gaan de wijken in om inwoners te informeren over het vaccineren. En er worden mobiele vaccinatieteams ingezet.