(foto: Joop Verstraaten)
(foto: Joop Verstraaten) Foto: Joop Verstraaten

Massaal afscheid van Toon en Henny Schoofs

Algemeen

GROESBEEK – De sporters die de afgelopen 38 jaar gebruik hebben gemaakt van sporthal Heuvelland aan de Ambachtsweg in Groesbeek hebben zaterdagmiddag massaal afscheid genomen van de kantinebeheerders Toon en Henny Schoofs. 

Uit 183 sollicitanten zijn Toon en Henny Schoofs in 1983 door de gemeente Groesbeek gekozen. En die keuze – zo blijkt nu – is geen verkeerde keuze geweest, want zij werden door alle kantinebezoeker(s) erg gewaardeerd. In totaal ontvingen veertig verenigingen een uitnodiging om van Toon en Henny op een gepaste wijze afscheid te nemen in de grote hal van de sporthal. 

In de hal van de sporthal stonden twee ballonnen poppen, voorstellende Henny en Toon die de gasten welkom heetten op hun afscheidsreceptie. In de grote hal stonden Henny en Toon voor de laatste maal in de belangstelling. Boven hen was een spandoek opgehangen met als tekst ‘Wij gaan jullie missen, Bedankt Henny en Toon 1983 – 2021’. Het stel is bedolven onder de cadeaus en bloemen, niet alleen van sporters, ook van onder andere Frans en Karin Belgers, de beheerders van sporthal Heuvelland, met wie Toon en Henny voor het eerst te maken kregen.