Open dag bij De Treffers

Algemeen

GROESBEEK – Op zaterdag 14 augustus vindt er op Sportpark Zuid aan Het Nijerf de thuisbasis van De Treffers een open dag plaats.

Het belooft een gezellige dag te worden voor jong en oud om zo het seizoen 2021 – 2020 goed te openen. De open dag begint om 10.00 uur ’s morgens. De dag wordt georganiseerd met medewerking van selectie van het eerste elftal en de technische staf. De kinderen kunnen op de foto met hun geliefde speler van het eerste elftal en kunnen deelnemen aan de competitie doelschieten, stropdas schieten of aan het 5 x 5 toernooi voor de jeugd deelnemen. Ook kan men deelnemen aan het 7 x 7 toernooi voor senioren. Voor de allerkleinste is er een springkussen op sportpark Zuid.
De spelers van de selectie zullen zich op die dag voorstellen terwijl hoofdtrainer Jan de Jonge de ambities toe zal lichten voor het komend voetbalseizoen.

Om 13.00 uur is er een kinderpersconferentie waarbij de jeugd de hoofdtrainer Jan de Jonge en een aantal spelers van het eerste flink aan de tand kunnen voelen.. De open dag wordt afgesloten met een gezellig samenzijn in het clubgebouw en of op het terras. De open dag is gratis toegankelijk voor iedereen.