Beeld van de Joriskerk uit de livestream van 8 augustus 2021. (foto: PKN Heumen)
Beeld van de Joriskerk uit de livestream van 8 augustus 2021. (foto: PKN Heumen) Foto: PKN Heumen

Welkom in de Joriskerk van Heumen

Algemeen

HEUMEN - Ook in de zomervakantie bent u iedere zondag van harte welkom in de historische Joriskerk van Heumen. De diensten beginnen iedere zondag om 10.00 uur.



Op deze vindplaats van geloof, hoop en liefde, delen mensen iedere zondag liederen, verhalen en woorden in de context van vandaag. Wij vormen een gastvrije, oecumenische gemeenschap waar lief en leed gedeeld wordt in een veelkleurigheid in geloven. U bent van harte welkom. De activiteiten door de week (waaronder de seniorenkoffie) worden langzaam weer opgestart. Bekijk www.pknheumen.nl voor een actueel overzicht.



Aanmelden
Binnen 1,5 meter passen er 25 bezoekers die de zondagse vieringen. U kunt ook nog steeds live meekijken of terugkijken via www.pknheumen.nl. U dient zich per e-mail op te geven via Gerard Schoonderbeek via scriba@pknheumen.nl..



Zondag 15 augustus
Voorganger is ds. H.T. Kroesbergen. We vieren het avondmaal waarbij u van harte welkom bent en waarbij de coronaregels in acht genomen worden. We sluiten af met het samen bidden van het Onze Vader. De collecten zijn voor Edukans en de Diaconie.



Zondag 22 augustus
Voorganger is prof. dr. P.J.A. Nissen uit Nijmegen. De collecten zijn voor de Casey Troy Foundation en de Diaconie.



Collecte
Kunt u niet in de kerk aanwezig zijn? Dan kunt u uw gift geven via rekeningnummer NL16 INGB 0000 9047 42 van de Diaconie met vermelding van het collectedoel.



Contact en voorbeden
Voor contact met een predikant of het doorgeven van voorbeden kunt u mailen dominee Hermen Kroesbergen via predikant@pknheumen.nl. Op de website staan meer contactgegevens.