Bekend hotel-cafe-restaurant komt in handen van Frans Belgers. (foto: Joop Verstraaten)
Bekend hotel-cafe-restaurant komt in handen van Frans Belgers. (foto: Joop Verstraaten) Foto: Joop Verstraaten

De Oude Molen in Groesbeek

in andere handen

GROESBEEK - Het alom bekende hotel-café-restaurant De Oude Molen aan de Molenweg / Wylerbaan in Groesbeek komt in andere handen. Na 31 jaar eigenaar te zijn geweest heeft Vincent Schoenaker besloten te stoppen. De Oude Molen komt per 3 januari in handen van Frans Belgers. 


Evenals de woning, waarop ook een horeca bestemming rust. Daar kan de nieuwe eigenaar eventueel een groepsaccommodatie in realiseren, aldus Schoenaker. Vincent vindt het wel welletjes na 31 jaar. "De kinderen zijn onder de pannen en in maart 2022 ga ik een woning betrekken aan de Nieuweweg in Groesbeek." Voor de personeelsleden hoeft Vincent niet bang te zijn, dat ze nergens terecht kunnen. "Het gaat om zes vaste krachten en tien oproepkrachten. Die zijn nu al aan het solliciteren omdat de vraag naar horeca personeel groot is."


Frans Belgers bevestigt dat hij De Oude Molen en de woning van Vincent Schoenaker gekocht heeft . "Je kunt maar één maal de woning en bedrijf van je overbuurman kopen", lacht Belgers. Zelf gaat Frans niets met het pand of woonhuis doen, maar is nu al op zoek naar nieuwe huurders van de bekende horeca-lokaliteit in de hele regio. Nu al hebben eventuele gegadigden zich gemeld bij Belgers. "Het is afwachten. Ik laat het rustig op mij afkomen en beslis niet overhaast."