Groot aankondigingsdoek voor Almfest in parkeerweide De Hoeve. (foto: Joop Verstraaten)
Groot aankondigingsdoek voor Almfest in parkeerweide De Hoeve. (foto: Joop Verstraaten) Foto:Joop Verstraaten

Almfestweekend in Groesbeek

GROESBEEK – Voor de eerste maal in de Groesbeekse geschiedenis krijgt Groesbeek een Almfestweekend in de grote parkeerweide van De Hoeve aan de Herwendaalseweg/Breedeweg. Van vrijdagavond 29 oktober tot en met zondag 31 oktober is het groot feest in de grote tent op de parkeerweide van De Hoeve.


Het Almfest wordt vrijdagavond geopend door de vierkoppige band ‘Trug ien de schuur' met Mooi Wark. Boer Bennie en de bekende DJ Rob Toonen zullen de avond geheel opvullen. De tent is die avond open vanaf 19.30 uur.


Zaterdag 30 oktober staat in het teken van ‘Gruusbèk zingt Schlagers'. Diverse schlagergroepen en -zangers zullen in de feesttent een optreden verzorgen. De muziek op die avond is -naast de schlagers- van Music On Demand. De tent is op die avond eveneens vanaf 19.30 uur open.


Zondag 31 oktober wordt het eerste Almfest in Groesbeek afgesloten met de beroemde zevenkoppige band ‘Die Fetzentaler'. DJ Rob Toonen neemt tijdens de pauze van de band de tent verder op touw. Op die dag is de tent al om 12.30 uur open. Een driedaagse passe–partout is ook mogelijk. Kijk hiervoor op de site: Almfest.nl.