Feestelijke puzzeltocht en loterij

MOLENHOEK - Op zondagmiddag 5 september houdt Molenhoekdag een leuke puzzeltocht voor het hele gezin, met langs de route een 11-tal feestjes die we gemist hebben in coronatijd. Ook is er een loterij.


De puzzeltocht is ongeveer vijf kilometer lang en loopt in en om Molenhoek. Iedereen mag deelnemen, jong en oud, door zich vooraf in te schrijven. Bij de start ontvang je een stempelkaart met de route. Bij iedere stop is iets te doen of te beleven en krijg je een stempel. Zo is er een kermispost, een carnavalspost en natuurlijk eentje in de stijl van Molenhoekdag! Iedereen met een volle stempelkaart, krijgt bovendien een gratis ijsje van het ijscafé in Molenhoek. "Doe je ook mee? Meer informatie vind je op www.molenhoekdag.nl. Inschrijven kan tot en met 3 september via de website. Deelname is gratis!"


Loterij

Ook is er dit jaar weer een loterij. Op dinsdagavond 31 augustus vindt de lotenverkoop plaats en gaat een team alle deuren in Molenhoek langs. Er zijn weer tal van leuke prijsjes te winnen, waaronder een hoofdprijs van maar liefst 250 euro cash! Vanwege de coronamaatregelen vindt de trekking plaats op een geheim tijdstip en locatie. De uitslagen worden zondagavond 5 september bekend gemaakt via de website en social media kanalen van Molenhoekdag.


Oproep vrijwilligers

"Zowel voor de lotenverkoop op dinsdagavond 31 augustus als voor de wandeltocht op 5 september, zoeken we nog vrijwilligers die een paar uurtjes willen helpen. Steek jij graag je handen uit de mouwen om deze gratis activiteit mogelijk te maken? Mail dan even naar info@molenhoekdag.nl."