Parkinson Café Nijmegen

NIJMEGEN - "Eindelijk is het zover. Na alle corona-perikelen kunnen wij ons weer verheugen op een bijeenkomst van ons Parkinson Café Nijmegen."


De eerstvolgende Parkinson Café is op vrijdag 10 september van 14.00–16.00 uur in hotel Erica, Molenbosweg 17 in Berg en Dal.

Myriam Koster, Parkinsonverpleegkundige, zal samen met een collega met de aanwezigen in gesprek gaan over ieders corona-ervaringen. Dit aan de hand van een vragenlijst die in groepjes wordt voorgelegd, voordat zij plenair in gesprek gaan. Daarnaast is het vooral de bedoeling om elkaar weer te ontmoeten en bij te praten.

In verband met het door corona beperkte aantal te ontvangen bezoekers is deze bijeenkomst verplaatst naar hotel Erica. Men heeft toegang op vertoon van de Corona Check App (met QR code vaccinatiebewijs/ vrijwaringsbewijs van corona/negatief testresultaat). De QR code kan met de DigiD opgehaald worden. Als men de Corona Check App niet heeft, kan men zijn gele vaccinatieboekje of bewijs van vaccinatie van huisarts/GGD/Rijksoverheid meenemen. Dit allemaal in combinatie met een geldig ID (paspoort/ID-kaart/rijbewijs). De controle vindt plaats bij binnenkomst. De zaal is open vanaf 13.30 uur.

Iedereen is van harte uitgenodigd de bijeenkomst bij te wonen. Wel qordt gevraagd zich vooraf aan te melden via info@parkinsoncafenijmegen.nl. Meer info: www.parkinsoncafenijmegen.nl.