Jaarlijkse ontmoetingsmiddag

Overasselt, Nederasselt en Heumen

NEDERASSELT - Op 18 september wordt de jaarlijkse ontmoetingsmiddag, georganiseerd door het Pastoraat van Nabijheid Overasselt, Nederasselt en Heumen, gehouden in Nederasselt in het dorpshuis aan het Kerklaantje.


De ontmoetingsmiddag is bedoeld voor alle parochianen uit Overasselt, Nederasselt en Heumen om elkaar te ontmoeten en te spreken onder gezellige omstandigheden. Een warme uitnodiging voor alle ouderen, zieken, alleenstaanden en aanhuisgebonden parochianen. Dit in navolging van de landelijke Nationale Ziekendag.

De middag begint om 14.30 uur met een eucharistieviering met een toepasselijk thema, voorgegaan door Pastor Yves en er zal muzikale begeleiding zijn. Ter plaatse kunnen misintenties opgegeven worden.

Na de eucharistieviering is er een gezellig samenzijn onder het genot van koffie/thee met iets lekkers en daarna een glaasje drank. Sluiting van de middag zal rond 16.45 uur zijn.

Omdat deze ontmoetingsmiddag vorig jaar geen doorgang kon hebben vanwege het covid-virus hopen we van harte dat het dit jaar wel kan plaatsvinden en dat vele mensen aanwezig zullen zijn.

Vervoer kan geregeld worden via de Vrijwillige Thuishulp Overasselt, Riet Dinnissen, 024 6222247 of neem contact op met Ricky Ariƫns, 024 6221897.