De jubilarissen: Jeroen Haan, Ruth Awater, Harrie Ermers. (foto: Hans Driessen)
De jubilarissen: Jeroen Haan, Ruth Awater, Harrie Ermers. (foto: Hans Driessen) Foto: Hans Driessen

Jubilarissen ehbo-Millingen/Kekerdom

MILLINGEN - Zaterdagavond 28 augustus zijn, na de jaarvergadering van ehbo-vereniging Millingen aan de Rijn / Kekerdom in café-zaal ’t Fuske in Millingen aan de Rijn, drie (van de vier) jubilarissen gehuldigd voor hun jarenlang lidmaatschap.


De jubilarissen 2021 werden door de voorzitter van de EHBO-vereniging gehuldigd met bijbehorend jaarspeldje, oorkonde en een mooi boeket bloemen: 40 jaar Ruth Awater uit Kekerdom; 20 jaar Harrie Ermers, Jeroen Haan; 5 jaar Hanneke van Swelm (niet aanwezig).

Het aantal leden zal naar alle waarschijnlijkheid eind dit jaar over de honderd gaan. De opleiding tot Lotus is gevolgd door Theo Burgers en Richel Bach en beiden zijn geslaagd.
Voor de vereniging is dit heel fijn om twee Lotussen te hebben, die direct aan de vereniging verbonden zijn. Het goed blijven functioneren van alle AED's en de geografische spreiding van deze levensreddende apparaten is een voorname taak van de vereniging.

De ehbo-vereniging is opgericht in 1946 en bestaat dit jaar 75 jaar. Daarom kregen alle leden een leuke attentie in de vorm van een tinnen mini-vuistje. Alle ehbo-lessen vinden plaats in de kantine van het clubgebouw van SC Millingen/Odio aan de Hoefseweg in Millingen aan de Rijn. "Kijk gerust ook eens op: www.ehbomillingenkekerdom.nl of op Facebook: EHBO Millingen aan de Rijn/Kekerdom.