Onderweg maken de fietsers een kiekje tussen de maïskolven. (foto: Rene Hendriks)
Onderweg maken de fietsers een kiekje tussen de maïskolven. (foto: Rene Hendriks) Foto: Rene Hendriks

KBO Beek op de fiets naar de Duitse ‘Duffelt‘

BEEK – Elf deelnemers (leden van de Beekse KBO) startten vrijdag 27 augustus om 10.00 uur vanaf het tunneltje onder de N325 bij Beek voor een mooie fietstocht van 39 kilometer naar de Duitse ‘Duffelt’. 


"Over rustige weggetjes was het genieten van de prachtige natuur. Hoewel de weersverwachtingen niet geweldig waren, zijn we slechts één maal verrast door een hoosbui, waarvoor we gelukkig op tijd konden schuilen bij een brandweer kazerne in Duffelward. Onderweg heeft iedereen in Mehr van de 'Kaffee mit Kuchen' genoten. Bij de Thornsche Molen is met een drankje deze fietstocht afgesloten. René Hendriks had deze mooie fietstocht uitgezet en begeleid.

Fietsen kunt u als lid van de KBO Beek ook op de maandagmiddag. Om 13.00 uur wordt er vertrokken vanaf het tunneltje. Mieke en Gerrit Groothuijse zijn de organisatoren van deze tochten. De KBO Beek doet nog veel meer voor haar leden, kom er bij en geniet ook van alles wat er geboden wordt. Voor 20 euro per kalender jaar bent u al lid. Bel voor alle info 024 3226377."