Oogstfeest bij Nederlands

Wijnbouwcentrum Groesbeek

GROESBEEK – Op zondag 12 september wordt bij het Nederlands Wijnbouwcentrum aan de Breedeweg 2 in Groesbeek een Oogstfeest gehouden van 13.00 tot 19.00 uur. 


Na het groot succes van 2019 wordt ook dit jaar op 12 september een groots Oogstfeest gehouden. Het oogstfeest is een mix van kraampjes met streekproducten, lokale wijn, workshops, kinderactiviteiten en sociale initiatieven. Kortom het wordt een feest voor de hele familie.

Het Oogstfeest is een feest van het oogsten in brede zin en de organisatie nodigt iedereen uit om dit samen met hen te komen vieren. Ook kan men een rondleiding krijgen in de wijngaard, kennismaken met mooie Groesbeekse initiatieven en/of je eigen verse sapje persen van de lokale fruitboer. 

Ook kan men genieten van de live muziek op het terras onder het genot van een glad lokale wijn met kaasplank. Voor de kinderen zijn er ook leuke activiteiten zoals een springkussen en een speurtocht. De toegang tot het Oogstfeest is gratis en er is geen ticket nodig.
Van 14.00 tot 17.00 uur zal Dj Pino voor de nodige stemming zorgdragen met muziek uit de '20-, '30- en uit de '40-tiger jaren.