Mimi Seegers in haar hobby winkeltje in Gasthuis Millingen. (foto: Peter Hendriks)
Mimi Seegers in haar hobby winkeltje in Gasthuis Millingen. (foto: Peter Hendriks) Foto: Peter Hendriks

Millings Gasthuis heeft een

eigen hobbywinkeltje ‘Atelier Mimi‘

MILLINGEN – Afgelopen week is in het Millings Gasthuis ‘Atelier Mimi' geopend. Het is een knus winkeltje gevuld met ditjes en datjes zoals knutsel- en tekenspullen, kaarten, handwerk materiaal, kleine snuisterijen , cadeautjes en wat lekkers. 


Atelier Mimi is een winkeltje geworden waar men lekker in rond kan snuffelen. Voor de bewoners van het Millings Gasthuis is de hobbywinkel een uitkomst. Bij slecht weer hoeven de bewoners nu niet meer naar buiten want Atelier Mimi is binnen handbereik. Namens de bewoners van Millings Gasthuis kreeg Mimi een fraai boeket bloemen, omdat alle bewoners blij zijn dat er een snuffelwinkeltje in het Gasthuis is gekomen. 

Ook de voorzitter van de Millingse Ondernemers Vereniging Willem Spann kwam een bloemetje aan Mimi Seegers brengen. Vervolgens kwam er een stroom bewoners van het gasthuis en medewerkers een kijkje nemen. Zij waren allen benieuwd wat het aanbod van ‘Atelier Mim' was. 

Mimi is iedere dinsdag- en donderdagochtend alsmede de vrijdagmiddag geopend, niet alleen voor de bewoners van het Millings Gasthuis, iedereen is er welkom. Mimi heeft overigens ook nog een hobbywinkel aan de Heerbaan in Millingen.