Sanne voor haar nieuwe winkel Sann in Bellevue. (foto: Joop Verstraaten)
Sanne voor haar nieuwe winkel Sann in Bellevue. (foto: Joop Verstraaten) Foto :Joop Verstraaten

Sanne Langeveld neemt Jann over in centrum Bellevue in Groesbeek

GROESBEEK – Sanne Langeveld heeft onlangs de zaak overgenomen van Jann in winkelcentrum Bellevue 64 langs de Spoorbeek in het centrum van Groesbeek. 


Sanne was al vier jaar werkzaam bij Jeannet Philipse in haar winkel Jann. Jeannet liet aan Sanne weten dat zij verder wilde gaan met vintage (oude spullen uit Frankrijk en Engeland die ze zelf uit gaat zoeken en halen) in een pandje achter de Sint-Stevenskerk in Nijmegen. Dat was de kans voor Sanne om een eigen zaak te gaan beginnen onder de naam Sann. 


Een fikse verbouwing van het interieur zorgt ervoor dat de nieuwe zaak ruimer, overzichtelijker en toegankelijker is geworden. Zo is de toonbank verkort en is de kinderhoek uitgebreid voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Daarnaast gaat Sanne zich specialiseren in kleding, accessoires en niet te vergeten in cadeaus; van groot tot klein kan men bij Sanne terecht. 

De koffie is verleden tijd daar heeft Sanne geen tijd voor als er klanten in de zaak zijn en daarnaast kunnen de tafeltjes niet meer in haar zaak staan. Tweemaal per jaar organiseert Sanne een middag of avond voor ‘Vrienden van Sann'. Dat is tegelijk een uitverkoop en een kennismaking met de nieuwe collectie met uiteraard een hapje en een drankje. Bij het naar huis gaan krijgt men ook nog een goodiebag. 

Sanne is helemaal in haar nopjes met haar nieuwe zaak, die geopend is van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Sann is telefonisch te bereiken via 06 51790407.