De Treffers versterkt selectie

met Leroy George

GROESBEEK – De Treffers is er in geslaagd om Leroy George aan zich te binden. De 34-jarige flankspeler en oud-jeugdinternational heeft zijn handtekening gezet onder een contract voor één jaar.


Leroy George begon bij FC Utrecht. Bij de club uit de Domstad speelde hij in de jeugd en vervolgens in de Eredivisie. 73 duels later toog hij naar Nijmegen. Vooral voor fans van NEC zullen harten sneller gaan kloppen bij de naam Leroy George. Met de enige goal was hij verantwoordelijk voor de 0-1 winst van NEC bij Vitesse in 2012. Hij speelde drie seizoenen voor NEC waarin hij tot 81 wedstrijden kwam en hierin elf maal scoorde. Dertien keer kwam de beslissende pass van de voet van Leroy. Vanuit Nijmegen begon de reis om de wereld via Azerbeidzjan (2 x landskampioen ) , Turkije, Australië (kampioen en speler van het jaar) kwam hij weer terug in Nederland waar hij laatstelijk bij Fortuna Sittard speelde. De Treffers is voor Leroy geen onbekend terrein. “In de tijd van NEC heb ik de clubs in de regio leren kennen en hebben toentertijd tegen De Treffers geoefend.”


“De trainer van De Treffers heeft mij aangegeven wat hij van mij en het team verwacht, dat voelde als een warm bad. Ik ga er alles aan doen om mijn steentje bij te dragen", aldus Leroy George.