Diamanten paar Geutjes - Tissen. (foto: Peter Hendriks)
Diamanten paar Geutjes - Tissen. (foto: Peter Hendriks) Foto: Peter Hendriks

Diamanten echtpaar in Millingen

MILLINGEN – De heer Geutjes (88) en mevrouw Geutjes – Tissen (85) vieren op dinsdag 28 september hun diamanten bruiloft (60jaar ). 


Dat is de datum dat ze voor de kerk zijn getrouwd. De wettelijke datum is 6 september. Eigenlijk zijn ze al 66 jaar bij elkaar doordat het stel zes jaar verkering gehad heeft. Ze hebben elkaar leren kennen op het Pinksterbal in Leuth. Op 28 september 1961 zijn ze voor de kerk getrouwd en die datum houden zij ook aan voor de feestelijkheden. Burgemeester Slinkman van Berg en Dal heeft het diamanten paar bezocht op 6 september, de wettelijke datum. 

De heer Geutjes is van beroep timmerman geweest; zijn echtgenote heeft op een atelier gewerkt in Nijmegen. De heer Geutjes heeft altijd bijzondere soorten kippen en konijnen gehad, waarmee hij op tentoonstellingen menige beker in de wacht wist te slepen. Mevrouw Geutjes heeft er altijd voor gezorgd dat de tuin er spic & span bij ligt. Daarnaast hield zij van borduren. Het diamanten paar heeft drie kinderen en vijf kleinkinderen en inmiddels al vijf achterkleinkinderen, waar ze best trots op zijn.