Kom zingen bij regiokoor Tamtam

GROESBEEK - De hele zomer heeft het regiokoor Tamtam doorgerepeteerd. Het resultaat hiervan hebben de leden afgelopen maandag laten horen tijdens een heerlijk optreden voor een maximum bezette zaal.


"Komende maandag gaan we beginnen met het instuderen van een mooi en zeer afwisselend kerstrepertoire; een van de toppers op het programma zal zijn 'Mary, did you know', dat onder andere bekend is door Kenny Rogers.

De kerstconcerten zullen gehouden worden op zaterdagavond 18 (Cosmas) en maandagavond 20 (protestantse kerk) december in Groesbeek. Daarom is het nu een zeer geschikt moment voor nieuwe leden om zich aan te melden; we beginnen met een mooi nieuw programma en iedereen begint weer bij 'Af'. De repetities van Tamtam zijn iedere maandagavond van 19.30 tot 21.00 uur in basisschool Adelbrecht-Windekind aan de Cranenburgsestraat 112 in Groesbeek.


"Bij Tamtam werken we met oefenbestanden, zodat ieder koorlid thuis zijn partij kan oefenen met behulp van geluidsbestanden. Je hoeft dus echt geen noten te kunnen lezen om mee te kunnen doen."

Afgelopen zondag hebben de koorleden meegedaan aan de jaarlijkse Tamtam-fiets-puzzeltocht door de prachtige omgeving van Groesbeek. Begin januari zal de jaarlijkse gezellige liedjesavond plaatsvinden en in juni de jaarlijkse Tamtam-wandel-puzzeltocht. Kortom: het koor bruist van de energie.

"Wilde u altijd al bij een koor zingen, of wilt u meer informatie hierover, neem dan gerust contact op met de dirigent, Eugène Ceulemans, via regiokoortamtam@xs4all.nl."