Cursus 'Ontwerp je eigen tuin'

MOOK - Droom je van je eigen paradijselijke tuin, maar weet je niet hoe je moet beginnen? Laat Natuurmonumenten je samen met Fhreja, professioneel tuinarchitect, je in drie ochtenden helpen om zelf een tuinontwerp te maken waarin alles precies klopt! 


Je maakt een basisondergrond, bepaalt welk type tuin bij jou past, waarna je je eigen tuinontwerp maakt. Je bepaalt de sfeer en meest ideale indeling, kiest passende beplanting en materialen. Je gaat naar huis met een plan waarin het plaatje helemaal klopt en waarmee de aanleg van jouw droomtuin kan beginnen!


Tussendoor zal er voldoende ruimte zijn voor vragen. Neem kaveltekening met woningindeling op schaal (bijv. 1:100 of 1:50) en enkele foto’s mee om goed van start te kunnen.
De cursus wordt gegeven op drie zaterdagochtenden, op 25 september, 2 en 9 oktober van 9.30 tot 11.30 uur. Bij de cursus zijn inbegrepen een cursusmap, papier en tekenmaterialen. Na afloop van de cursus ontvangt je een plukbon van de Pluktuin.

 

"Kijk voor meer informatie over de cursusdagindeling en aanmelding op natuurmonumenten.nl/rijk-van-nijmegen en dan doorklikken naar agenda. De cursus wordt in drie ochtenden gehouden in de tuinen van Landgoed Mookerheide. Er kunnen maximaal twaalf mensen mee doen. Wil je ook mee doen? Meld je dan aan! Voor deze activiteit is vooraf inschrijven noodzakelijk!"